*Kaupallinen yhteistyö: Varapuu

Vuoden alussa päätin, että tänä vuonna haluan päästä uudelle tasolle itseni kehittämisessä. Haluan olla parempi rahan kanssa. Starttasinkin vuoden hankkimalla 2 Varapuun valmennusta heti vuoden ensimmäisenä päivänä, joista toinen valmennusilloista on jo takana. Tulen tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla osallistumaan yhteensä 4 valmennukseen, ja olen siitä aika älyttömän innoissani! Kerron muuten postauksen lopussa, miten voit voittaa liput itselle ja kaverille Varapuun Asuntoiltaan.

Mutta se, että osallistuu valmennuksiin, ei vielä riitä. Täytyy omaksua se tieto mitä sieltä saa ja osata viedä se käytäntöön. Käytännöllä tarkoitan esimerkiksi ajatusmallien tai oman toiminnan muuttamista. Ensimmäinen valmennus johon osallistuin, oli Varapuun rahailta. Rahaillassa oli nimensä mukaisesti tiukkaa puhetta rahasta, ja siitä miten jokainen meistä voi olla parempi rahan kanssa, ja jokaisella meillä on mahdollisuus vaurastua, jos vaan annamme sille mahdollisuuden. Puhujina toimivat Mikko Sjögren ja Ilkka Hikipää

Oivalsin Rahaillassa muun muassa, että vanhempien ajatusmaailma rahasta periytyy: tämä tarkoittaa omalla kohdallani positiivisia ja ei niin positiivisia asioita, joista jälkimmäisten kanssa olen käynyt pääni sisäistä taistoa. Posiitivisiin kuuluu ehdottomasti hankintojen harkinta ja velaksi ostamisen välttäminen. Jälkimmäisiin ei niin positiivisiin lukeutuvat liiallinen varominen ja riskien kaihtaminen.

Miksi halusin alkaa kehittää itseäni ja miksi sinunkin kannattaisi?

Viime vuoden loppupuolella minusta alkoi tuntua, että olen jumissa. Tällä tarkoitan sitä, että minusta tuntui että haluan jotain enemmän, mutta en tiennyt miten pystyn sen saavuttamaan ja mitä minä todella haluan enemmän. Minusta alkoi tuntua, että kaipaan elämääni jotain uutta potkua, jolla saan nostettua tekemiseni seuraavalle tasolle. Jos sinä, joka luet tätä nyt, olet yhtään samanlainen kuin minä: eli määrätietoinen ja kasvunhaluinen ihminen, luulen, että sinulla on voinut olla elämäsi aikana tällaisia tuntemuksia.

Minusta on todella inspiroivaa kuunnella ihmisiä, jotka osaavat puhua. Ja kaiken lisäksi opin kuuntelemalla, eli asiat jäävät minulle paremmin mieleen kuin esimerkiksi kirjaa lukemalla. Tämä on myös yksi syy, miksi suosin äänikirjoja.

Uskon että pystyn olemaan vieläkin parempi versio itsestäni, mutta tarvitsen siihen apua. Ihan yhtälailla kuin kroppaakin täytyy treenata, niin täytyy myös henkistä puolta.

haluan olla parempi rahan kanssa mamma sijoittaa
Kuvalähde

mitä valmennuksia minulla on tulossa ja mitä odotan?

Kuten alussa mainitsin, olen osallistumassa yhteensä 4 valmennukseen tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Rahailta on nyt takanapäin ja maaliskuun alussa osallistun Varapuun Asuntoiltaan.  Näiden kahden lisäksi, olen osallistumassa 2 päivä rahaan keskittyvään, ja 1 päivän sijoittamiseen keskittyvään valmennukseen. Asuntoillassa opitaan mm. asuntosijoittamisen idea pähkinänkuoressa ja lisätään ymmärrystä siitä, miten asuntosijoittamisen riskeiltä voi suojautua. Vaikka minulla onkin jo jonkin verran kokemusta asuntosijoittamisesta, toivon tai oikeastaan uskon, että tämä ilta antaa minulle uusia näkökulmia asuntosijoittamiseen.

Odotan saavani tänä vuonna tuloksia, sillä minulla on tavoitteita ja haaveita tälle vuodelle. Odotan, että saan valmennuksista oivallukia. Ja tästä olen melkeinpä satavarma, menneen Rahaillan ansiosta. Tuo ilta sai minut miettimään kulutustani ja taloudellista tilannettani uudelta kantilta, vaikka olen sitä tosi paljon joutunut miettimään viime vuosien aikana muutenkin.

Lupasin kertoa teille lopuksi, miten voit voittaa liput Asuntoiltaan. Arvonta löytyy Mamma Sijoittaa Instagramissa, joka löytyy nimimerkillä @mammasijoittaa . Osallistumisaikaa on 26.2. saakka! Asuntoiltoja järjestetään 4 paikkakunnalla: 3.3. Lahdessa, 5.3. Turussa, 10.3. Tampereella ja 12.3. Helsingissä. Jos arpaonni ei suosi, voit ostaa lipun Asuntoiltaan tästä!

PS.  Muista seurata blogia Bloglovinissa, Facebookissa ja tietty myös Instagramissa!

-Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

Pörssi on romahtanut - Paniikki?

to helmi 27 , 2020
Tällä hetkellä jylläävä koronavirus on saanut aikaan pörssissä aikamoista heilahtelua. Voisi melkein sanoa, että pörssi on romahtanut. En voi kieltää, etteikö se tuntuisi ikävältä, kun […]