Kysyin Instagramin puolella (tili löytyy nimimerkillä @mammasijoittaa), että mitä haluaisitte tietää minusta. Yksi kysymyksistä oli: miksi aloitin bloggaamaan sijoittamisesta. Tämä vastaus oli niin laaja, että päätin tehdä siitä blogipostauksen, millainen on Mamma Sijoittaa Sijoitusblogi.

Mamma Sijoittaa -sijoitusblogi syntyi kahden kiinnostavan asia yhdistämisestä. Tykkään kirjoittaa, ja halusin opetella bloggaamaan ja sen lisäksi olin alkanut kiinnostua sijoittamisesta ja rahasta koko ajan enemmän. Muistan olleeni suihkussa, kun keksin blogini nimen ja aiheen. Mutta näin minulle käy usein, ideat syntyvät odottamattomalla hetkellä, kuten juuri silloin kun olen nukahtamassa. Tällaisissa tilanteissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin ottaa puhelin käteen ja kirjoittaa se ylös.

Blogin perustaminen jännitti minua todella paljon. Ja mikä siinä eniten jännitti, oli se mitä muut tulevat ajattelemaan. Mitä tuntemani ihmiset ajattelevat, kun lukevat blogitekstejäni? Bloggaaminen on antanut minulle paljon. Se on opettanut minulle itsevarmuutta, olen unohtanut sen mitä muut ajattelevat. Sitä samaa löytynyttä itsevarmuutta ja uskaltamista olen hyödyntänyt vaurastumisen tiellä ja sijoituksia tehdessäni.

miten kirjoitetaan sijoitusblogia mamma sijoittaa
Kuvalähde

Rehellisiä kokemuksia sijoittamisesta ja rahasta

Kun aloitin bloggaamisen, naisten sijoittamiseen tai rahaan liittyviä blogeja oli vähän. Sijoittamiseen liittyviä blogeja sen sijaan oli, mutta löytämäni sisälsivät vain pelkkää analyyttista jargonia, jota en jaksa itsekään. Päätin alusta asti, että minun blogini sisältäisi rehellisesti omia kokemuksiani sijoittamisesta ja rahasta.

En halua tarjota sijoitusneuvoja, koska minulla ei siihen minkäänlaista ammattitaitoa ole. Jos haluaa lukea tulkintoja pörssikursseista ja rahastoista, ne jutut löytyvät toisista blogeista. Haluan tarjota samaistuttavaa sisältöä, ja jos pystyn esimerkilläni innostamaan muita sijoittamiseen, sekin on plussaa! Tietysti kerro mielipiteeni, jos sitä kysytään, mutta samassa tilanteessa olen muistuttanut, että jokainen tekee päätöksensä itse.

Raha kiinnostaa minua

Raha on iso osa elämää, ja raha kiinnostaa minua. Ja erityisesti minua kiinnostaa se, miten pystyn kasvattamaan varallisuuttani, enkä ole sen asian kanssa yksin. Kanssani samankaltaisia ihmisiä on paljon, mutta suurin osa meistä ei tiedä mitä tehdä. Minusta on ihanaa, miten nykypäivänä rahasta, vaurastumisesta ja sijoittamisesta puhutaan paljon avoimemmin. Kun vielä muutamia vuosia sitten näistä asioista ei juurikaan puhuttu.

Ihanaa että olet löytänyt blogiini! Olisin kiitollinen, jos kertoisit kommentteihin mistä aiheista toivoisit minun kertovan lisää. Tiesitkö mistä kaikki alkoi? Tästä blogipostauksesta: Haaveena taloudellinen riippumattomuus.

PS.  Muista seurata blogia Bloglovinissa, Facebookissa ja tietty myös Instagramissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

Sijoituksien hajauttaminen - Voimaa sijoitussalkkuun automaattisesta hajauttamisesta

su helmi 16 , 2020
Yksi sijoittamisen perusasioita, on sijoituksien hajauttaminen. Ensimmäisiä kertoja, kun tajusin alkaa miettiä sijoitusten hajauttamista, ajattelin tosi suppeasti. En ymmärtänyt, että esimerkiksi myös maantieteellinen hajauttaminen on […]