Aika raflaava otsikko,  mutta totta se on: Haluan enemmän rahaa vuonna 2020. Vuodelta 2020 odotan kasvua, joka tuo mukanaan rahaa. Kasvaa voi niin monella erilaisella osa-alueella, kuin itselle vain on tärkeää. En perusta uuden vuoden lupauksista, jotka ovat tyyliä nyt pistän ryminällä kaiken uusiksi, vaan enemmänkin pitkän aikavälin muutoksista. Kuten laihduttamisessakin, pikadieetit ei palvele ketään, mutta loppuelämän elämäntapamuutos on se jota kannattaisi lähteä tavoittelemaan alunperinkin. Minulle kasvu tarkoittaa henkistä, ammatillista ja rahallista kasvua.

Henkinen kasvu

Vuonna 2020 haluan olla entistä enemmän läsnä juuri siinä hetkessä missä olen. Tämä tarkoittaa puhelimen jättämistä syrjään, syventymistä ruudun sijasta kirjoihin ja ottamalla aikaa perheelle ja itselle. Hektisessä arjessa rauhoittuminen meinaa liian usein jäädä, ellei sitä tee tarkoituksella.

Haluan myös jatkaa ajatusmallieni kehittämistä, huomaan edelleen välillä ajattelevani etten voi tehdä jotain sen sijaan että ajattelisin miten voin tehdä tämän.

mammasijoittaa_haluan_enemmän_rahaa
Kuvalähde

Kasvaminen sijoittajana ja bloggaajana

Blogin kirjoittamisen suhteen haluan että se kasvaa ja että pystyn tarjoamaan ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä lukijoilleni. Tähän mennessä blogi on kasvanut jo tosi kivasti sen aloittamisesta lähtien, mutta kiva ei minulle riitä.

Haluan kehittyä sijoittajana ja vuoden ensimmäisenä päivänä varasinkin kaksi Varapuun valmennusta. Olen tähän asti keskittynyt paljolti opiskelemaan itse netistä, mutta nyt en voinut jättää lippuja ostamatta kun ne olivat niin hyvässä tarjouksessa. Toinen valmennusilta keskittyy rahaan ja toinen asuntosijoittamiseen. En suinkaan aio jättää kouluttautumista tähän, vaan haluan osallistua vuoden aikana säännöllisesti koulutuksiin.

Olen päässyt hyvin vauhtiin lukemisessa ja äänikirjojen kuuntelussa, tätä aion jatkaa. Lisäksi on mielestäni ihanaa, että on niin paljon erilaisia podcasteja sijoittamiseen liittyen.

Enemmän rahaa vuonna 2020

Haluan tienata enemmän rahaa vuonna 2020 mitä tienasin vuonna 2019. Keväällä valmistuu toinen sijoitusasuntoni ja sen lisäksi olen pyöritellyt päässäni erilaisia ideoita passiivisen tulon lisäämiseksi, tästä lisää myöhemmin omassa postauksessaan. Uskon myös että muilla osa-alueilla kasvu tulee myös vaikuttamaan rahalliseen kasvuun. Mielestäni ei ole mitään väärää siinä että haluaa kasvattaa tulojaan. Kuten monesti olenkin kertonut, raha on minulle mahdollistaja, ei se kaikista tärkein asia. Mutta jos ei olisi ylimääräistä rahaa, ei meidänkään perhe pystyisi esimerkiksi matkustelemaan.

Mitä sinä haluat enemmän vuonna 2020?

PS.  Muista seurata blogia Bloglovinissa, Facebookissa ja tietty myös Instagramissa!

-Emmi

Lue myös: Haaveena taloudellinen riippumattomuus & Mamma Sijoittaa blogin takana on..?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

Suosituimmat sijoittamista käsittelevät bloggaukseni

to tammi 9 , 2020
Olen ollut Vaikuttajamedialla nyt vasta muutaman kuukauden. Tämä tarkoittaa sitä että vanhat Lilyssä julkaisemani bloggaukset ovat jääneet osalta huomiotta, vaikka ne ovat voineet sisältää kiinnostavaa […]