Olen ollut Vaikuttajamedialla nyt vasta muutaman kuukauden. Tämä tarkoittaa sitä että vanhat Lilyssä julkaisemani bloggaukset ovat jääneet osalta huomiotta, vaikka ne ovat voineet sisältää kiinnostavaa asiaa. Siksi halusinkin koota viisi suosituinta sijoittamisesta käsittelevää bloggaustani yhteen postaukseen. Olkaapa hyvä!

mamma_sijoittaa_suosituimmat_blopostaukset
Kuvalähde

Millainen on minun päivitetty sijoitussuunnitelmani

Millainen on minun päivitetty sijoitussuunnitelmani -postauksessa kävin läpi sijoitustavoitteitani pitkällä ja lyhyellä aikavälillä. Tämä postaus on julkaistu 11.8.2019. Tarkastelin julkaisussa myös sijoitushorisonttiani ja sitä mihin haluan sijoittaa. Löytyypä postauksesta myös vinkit sijoitussuunnitelman tekemiseen. Postaus löytyy täältä.

sijoittamisesta ei puhuta

Sijoittamisesta ei puhuta blogipostauksessa pohdin syitä siihen miksi siitä ei puhuta. Juuri tätä ennen minua oli haastateltu Helsingin Sanomiin aiheeseen liittyen. Lisää aiheesta ja blogipostaus löytyy täältä!

Emmi Oikkonen kertoo omasta sijoittamisestaan Helsingin Sanomissa
Kuva: Helsingin Sanomat

Parhaat sijoitukseni

”Innostuin tekemään postauksen parhaista sijoituksistani kuunneltuani Mimmit Sijoittaa -podcastin viikonloppuna, jossa keskusteltiin aiheesta. Olen aikaisemmin kertonut esimerkiksi postauksessani Haaveena taloudellinen riippumattomuus, että en ole sijoittanut pörssiin ihan hirveän kauaa. Aloitin muutama vuosi sitten, koko tämän ajan minulla on ollut rahastoja, mutta vasta oikeastaan n. 8 kuukautta sitten aktivoiduin tässä asiassa uudelleen. Parhaisiin sijoituksiini ei kuulu pelkästään rahojen sijoittamista, vaan myös muita itseäni kehittäneitä asioita. Eiköhän aleta sitten listailemaan! Tässä pieni katkelma postauksesta, käy lukemassa loppu täältä!

Paljonko varallisuuteni on kasvanut puolessa vuodessa?

”Joko voin siirtyä riippumattoon nauttimaan taloudellisesta riippumattomuudesta? En vielä. Enkä usko että vaikka se tuleekin jossain kohtaa saavutettua, loikoilisin vaan riippumatossa. Noin puoli vuotta sitten aloin sijoittaa aktiivisemmin ja säntillisemmin. ” Postauksessa tarkastelin paljonko varallisuuteni on kasvanut puolessa vuodessa eri näkökulmista. Mukana olivat mm. sijoitussalkku Nordnetissä ja sijoitusasunnot. Käy kurkkaamassa postaus täältä!

Paljonko kannattaa sijoittaa

Blogin alkuaikoina pohdin sitä paljonko kannattaa sijoittaa ja mikä on kenellekin hyvä summa. Toiselle 15€ kuussa on maksimi ja toiselle 1000€ kuukaudessa ei tunnu missään. Mitä mieltä olin silloin, paljonko kannattaa sijoittaa? Käy kurkkaamassa postaus täältä!

PS.  Muista seurata blogia BloglovinissaFacebookissa ja tietty myös Instagramissa!

-Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

Lapsi pelasti mun uran - lapsi ja ura

to tammi 16 , 2020
Minulla on siis 2 -vuotias lapsi, ja olin hänen kanssaan uimahallissa. Uinnin jälkeen olimme pukeutumassa ja vanhempi nainen alkoi avautua minulle lapsistaan, jotka ovat ilmeisesti […]