Viimeksi julkaisemassani postauksessa kirjoitin tällä hetkellä vallitsevasta olotilasta, kulutusdarrasta. Päätinkin siksi tarkastella yhden viikon kulujamme vähän tarkemmin ja tässä olisi viikkobudjetti. Kulutusdarra postauksessani tosiaan totesin, että nyt on tullut kulutettua niin paljon rahaa että se tuntuu jo vähän pahalta. No mutta kyseessä oli sentään lomareissu, eikä mikään normiarki. Ja nyt kävikin sitten vielä niin että tällä tarkastelemallani viikolla tulikin paljon ylimääräisiä kuluja, no mutta sitä vartenhan sitä puskuriakin on.

Mutta nyt käsiksi niihin viime viikon menoihin, tässä viikkobudjetti!

Maanantai: 73,80€ – Kävin ostamassa meille uuden lampun, eteisen rikkinäisen tilalle.

Tiistai: 105,45€ – Viikoittaiset ruokaostokset Prismassa

Keskiviikko: 184,90 – Koiran eläinlääkäri ja lääkkeet, onneksi ollaan vakuutettu meidän koira! Tästä tullaan saamaan 124,90€ takaisin 60€ omavastuun jälkeen.

Torstai: Ei menoja

Perjantai: Ei menoja

Lauantai: 87,85€ – Kävin hakemassa kaupasta täydennystä ja käytiin syömässä miehen kanssa. + Ylimääräiset tulot 80€ tori.fi:n kautta myynneistä.

Sunnuntai: 258€ – Autojuna paketti ensi keväälle. Varattiin kyllä samalla myös majoitukset, mutta niitä ei tarvinnut vielä maksaa, joten ei voi laskea tämän viikon kuluihin.

Mamma sijoittaa blogi viikon kulut
Kuvalähde

Viime viikon menot

Yhteensä meillä oli menoja 709,40€ ja ylimääräisiä tuloja 80€. Tämäkin viikko näytti nyt kuitenkin olevan vähän erikoisempi, koska jokaviikko ei jouduta viemään koiraa eläinlääkäriin, eikä ostella autojunapaketteja. Mutta näihinkin ylimääräisiin menoihin on aina hyvä varautua, ja laitetaankin joka kuukausi vähän extraa meidän yhteisille tileille.

Kirjoitin jo aikaisemmin meidän parisuhteen rahanjaosta, siitä voit käydä lukemassa tästä enemmän, mutta pienenä kertauksena voisin kertoa että meillä on kaksi yhteistä tiliä, joista toiseen meillä molemmilla on kortit. Tältä tililtä johon on kortit maksetaan meidän perheen ruokaostokset ja muut kortilla tehtävät ostot, tälle tilille laitetaan molemmat 360€ kuukaudessa. Toiselta tililtä maksetaan kaikki laskut ja isommat ostokset, esimerkiksi maksoin nyt tuon autojunan tuolta tililtä verkkopankin kautta. Tähän toiseen tiliin ei siis ole kortteja, ja sinne laitamme molemmat 700€ kuussa. Meillä tämä toimii ja itse tykkään tästä tyylistä varsinkin siksi että ei tarvitse huolehtia laskuista. Tietty jotain omia laskujakin tulee, mutta suurin osa on yhteisiä.

Miten paljon teidän perheellä kuluu rahaa viikossa, oletteko laskeneet?

PS.  Muista seurata blogia Bloglovinissa, Facebookissa ja tietty myös Instagramissa!

-Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

Saiko Black Friday minut ylikuluttamaan?

ma joulu 2 , 2019
Viime viikon maanantaina Gmailin tarjoukset laatikko alkoi täyttyä Black Week mainoksista. Loppuviikkoa kohden sähköpostien tulva vain kasvoi. En voi kieltää, etteikö osa mainoksista olisi houkutellut […]